Na zwaar ongeluk gaat Marvel Avengers-ster weer acteren

News
zondag, 31 december 2023 om 13:00
hawkeyef1703859123
Jeremy Renner, voornamelijk bekend als Hawkeye in de Avengers films, heeft aangegeven terug te gaan keren als acteur. Dit zou vrij vlot zijn aangezien hij eerder dit jaar een levensgevaarlijk ongeluk overleefde.
Het ongeval gebeurde met een loodzware sneeuwschuiver waar Renner onder belandde, nadat hij zijn neefje probeerde te redden van hetzelfde lot. Dit resulteerde in acht gebroken ribben op veertien plaatsen, een gebroken rechterknie, een gebroken rechter- en linkerenkel, een gebroken rechterschouder, een gebroken schedel, een gebroken oogkas en kaak een een geklapte long. Nu lijkt hij een behoorlijk bijzonder en snel herstelproces doorstaan te hebben.
De Avengers ster deelde op Instagram een ​​bericht van zijn tegenspeler Emma Laird, in de serie Mayor of Kingstown, waarin werd bevestigd dat ze volgende week samen op de set zullen staan. Renner ondertitelde de afbeelding met: "Het gaat gebeuren."

Terugkeer Avengers

Nadat eerder al werd gecommuniceerd over het feit dat er een mogelijke terugkeer van de zes originele Avengers op de loer ligt zou dit dus ook kunnen betekenen dat Renner wederom zijn opwachting mag gaan maken in de MCU. Dit zou makkelijker gaan dan bij andere personages aangezien het personage Hawkeye (alias Clint Barton) niet overleden is in de MCU.
De Hawkeye serie op Disney+ zal mogelijk geen tweede seizoen ontvangen, aangezien sidekick Kate Bishop waarschijnlijk haar opwachting zal gaan maken in een Young Avengers film.