MultiVersus laat Batman het opnemen tegen Bugs Bunny en Arya Stark

News
woensdag, 18 mei 2022 om 9:00
screenshot 2022 05 16 234034f1660491844
Warner Bros. Games heeft met behulp van een trailer nieuwe vechters aangekondigd die speelbaar zullen zijn in MultiVersus. Verder is er ook bekendgemaakt wanneer de open beta gaat plaatsvinden en iedereen de game uit kan proberen.
Warner Bros. Games heeft een nieuwe geanimeerde trailer uitgebracht voor hun aankomende vechtgame, MultiVersus. In deze trailer worden verschillende karakters getoond die het tegen elkaar opnemen in een gevecht. Zo zijn Batman, Superman, Arya Stark van Game of Thrones, Shaggy van Scooby Doo, Jake van Adventure Time en nog veel meer karakters in de trailer te zien. Dat deze karakters in de nieuwe fighting game van Warner Bros. te spelen zijn was al bekend. Wel is het nieuw dat er een paar karakters getoond zijn die we nog niet eerder in de game gezien hadden.
In de nieuwe MultiVersus trailer zijn namelijk drie nieuwe speelbare karakters aangekondigd. Zo zijn The Tasmanian Devil van Looney Tunes, Velma van Scooby-Doo en The Iron Giant voor het eerst getoond. Met deze nieuwe toegevoegde karakters bestaat het roster van MultiVersus op dit moment uit zestien speelbare personages. Het zal niet bij zestien blijven, op de website van MultiVersus staat namelijk dat er binnenkort nog meer karakters van de Warner Bros. franchises toegevoegd zullen worden.

MultiVersus is binnenkort speelbaar

Wanneer de game precies uitkomt is nog niet bekend. De ontwikkelaars zeggen wel nog steeds dat de in november aangekondigde game dit jaar nog uit gaat komen. Er is wel goed nieuws, want de game is binnenkort al speelbaar. In de nieuwste trailer is ook laten weten in juli de open beta van start gaat. MultiVersus zal dan voor iedereen te spelen zijn. Als je echt niet kan wachten om als je favoriete karakters anderen ervan langs te geven, is het op de website mogelijk om je in te schrijven voor de closed alpha.

Populair Nieuws

Laatste Reacties