'Ms. Marvel komt februari 2022 op Disney+'

News
vrijdag, 24 september 2021 om 15:30
disneylogof1632855639
We weten al dat Ms. Marvel ergens volgend jaar in première gaat, maar wanneer kunnen we deze jonge superheld precies in actie verwachten? Een nieuw gerucht heeft mogelijk het bewijs dat de langverwachte Marvel Cinematic Universe-serie begin 2022 op Disney+ komt.
Ms. Marvel gaat naar verluidt in februari in première op Disney+. Ms. Marvel werd geïntroduceerd in de comic Captain Marvel #14. Ze was gelijk een hit en vond al snel haar weg naar verschillende andere vormen van media, waaronder de animatieserie Marvel Rising en videogames zoals Marvel's Avengers. In 2019 werd officieel aangekondigd dat ze haar eigen show op Disney+ gaat krijgen, met actrice Iman Vellani als de titelfiguur.
De mogelijke releasedatum komt van het Twitter-account van Amit Chaudhari, een grafisch ontwerper die regelmatig insider-informatie geeft over grote films en tv-producties zoals Ms. Marvel.
Omdat er geen verdere details zijn van een officiële bron, zijn er veel speculaties of de serie echt in februari 2022 uitkomt. Er is alleen wel een goede reden waarom Chaudhari stelt dat de serie in februari 2022 zal verschijnen.
Executive Vice President Victoria Alonso van Marvel Studios zei namelijk in eerste instantie dat Ms. Marvel in première gaat in 2021, nadat de Hawkeye-serie is afgelopen. Hawkeye wordt alleen pas vanaf 24 november uitgezonden. Gezien Hawkeye zes afleveringen telt, die elke woensdag individueel uitgezonden worden, betekent dit dat Ms. Marvel pas zal op z'n vroegst zal verschijnen in januari 2022.

Ms. Marvel in meer projecten

Naast Ms. Marvel zal Vellani ook de hoofdrol spelen in The Marvels, waar ze zich zal toevoegen aan de cast samen met Brie Larson (Captain Marvel) en Teyonah Parris (Monica Rambeau). De film wordt geregisseerd door Nia DaCosta en is momenteel in productie. The Marvels zal op 11 november 2022 in de bioscoop verschijnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties