Mortal Kombat film krijgt toffe trailer

News
vrijdag, 19 februari 2021 om 8:30
mortal kombat 11 custom logo colorf1608102478
De aankomende Mortal Kombat film heeft eindelijk een trailer gekregen in aanloop naar de release op 16 april. De trailer toont het plot en een aantal karakters van de film. Verder is er natuurlijk een heleboel bloed te zien.
De Mortal Kombat trailer vertelt dat de film wederom om het Mortal Kombat toernooi zal gaan, maar dat dit keer een MMA-vechter genaamd Cole in de hoofdrol voorbij komt. Naast Cole komen bekenden uit de vechtgames zoals Mileena, Scorpion, Sub-Zero, Jax, Sonya en Liu Kang voorbij in de trailer. Van de ultieme bad guys Shao Kahn, Shang Tsung en Goro is ook een glimps te zien.
Check de trailer hieronder:

Mortal Kombat trailer belooft flink wat bloedvergieten

De Mortal Kombat trailer lijkt te onthullen dat de film de games eer aan zal doen. De games bevatten namelijk nogal wat rondvliegende ledematen en liters aan bloed, wat ook voorbij komt in de trailer van de film. Zelfs fatalities komen aan het einde van de trailer voorbij, waardoor Mortal Kombat als film alle aspecten van de game lijkt te omvatten. Of de film ook bekende fatalities uit Mortal Kombat 11 zal bevatten, is nog even afwachten.
Mortal Kombat komt op 16 april naar de bioscopen en, zoals alle releases op het moment, direct naar HBO Max. De streamingdienst is alleen helaas niet beschikbaar in Nederland.