De Outriders releasedatum is bekendgemaakt

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 20:30
schermafbeelding 2020 10 08 om 182356f1602176630
Het is zo ver: de Outriders releasedatum is bekendgemaakt. People Can Fly en Square Enix hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor de game, waar ook de releasedatum in te zien is. De titel zal begin 2021 verschijnen.

De Outriders release komt sneller dan verwacht

Eerder werd al bekendgemaakt dat Outriders vertraagd is tot 2021. Nu hebben we een nieuwe trailer gekregen van de game, waarin we de werkelijke releasedatum kunnen zien. Outriders zal verschijnen op 2 februari 2021. Vanaf deze datum kunnen we genieten van de nieuwe looter shooter. Outriders is een co-op game waarbij je de rol vervult van Outrider, een mens met uitzonderlijke krachten. Je kunt kiezen uit vier verschillende klassen, namelijk de Technomancer, Trickster, Devastator en Pyromancer.

Waar gaat Outriders over?

Wanneer de Aarde onleefbaar is geworden gaat de mensheid op zoek naar een nieuwe planeet. Deze vinden zij in Enoch. Op deze planeet worden zij verwelkomd door monsters die het hun niet makkelijk zullen maken. Dat zal alleen niet het enige obstakel zijn. Bepaalde mensen worden namelijk omgetoverd in zogeheten Outriders. Dat komt door een rare energie die over de planeet heen raast. We kennen allemaal de quote 'with great power comes great responsibility', maar veel van de mensen op Enoch lappen dit aan hun laars.
Je zult namelijk niet alleen tegen de inheemse monsters van Enoch vechten, maar ook tegen mensen met gevaarlijke krachten. Heb jij de skills om te overleven op de brute planeet? Vanaf 2 februari 2021 kun je hier achter komen.