Mortal Kombat 1 officieel aangekondigd met releasedatum

News
vrijdag, 19 mei 2023 om 10:30
mortal kombat 1 headerf1684484788
Liefhebbers van fighting games hebben weer iets moois om naar uit te kijken. Warner Bros. heeft namelijk officieel Mortal Kombat 1 aangekondigd, inclusief de releasedatum van de game.
Dat Mortal Kombat 1 eraan komt, is niet een heel grote verrassing. Er waren de afgelopen paar weken al meerdere geruchten dat er een nieuwe titel in de franchise aan zit te komen, inclusief een leak van een bekende insider. En dan was de game eigenlijk al ‘aangekondigd’ tijdens een presentatie van financiële cijfers.
Nu hebben Warner Bros. en ontwikkelaar NetherRealm Studios officieel Mortal Kombat 1 aangekondigd middels een spectaculaire trailer. In de trailer zijn een aantal bekende gezichten uit Mortal Kombat te zien, zoals Scorpion, Sub-Zero en Kitana. De franchise staat natuurlijk ook bekend om zeer bloederige actie en fatalities en Mortal Kombat 1 slaat die elementen niet over. Zo zien we al het nodige bloed vloeien in de trailer.

Een ander Mortal Kombat-universum

Dat de nieuwe game ineens weer begint bij één begint is niet zomaar gedaan. Mortal Kombat 1 gooit het universum namelijk op de schop. Volgens Warner Bros. is er een ‘reborn Mortal Kombat Universe’ gemaakt door de Fire God Liu Kang. Daardoor zullen fans van het eerste uur ‘reimagined’ versies zien van klassieke karakters.
Spelers hoeven gelukkig ook niet heel erg lang te wachten voordat ze met de nieuwe fighting game aan de slag kunnen. De release van Mortal Kombat 1 is namelijk gepland op 19 september 2023. De game komt uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Spelers die de game pre-orderen krijgen Shang Tsung als speelbaar personage.

Populair Nieuws