Morbius releasedatum wederom uitgesteld

  Slecht nieuws voor fans van de Spider-Man films van Sony. Morbius, de nieuwe film binnen het universum met Jared Leto in de hoofdrol, is wederom uitgesteld. De film zou oorspronkelijk op 19 maart 2021 uitkomen, maar is nu naar later in het jaar verschoven.

  Sony Pictures Releasing

  Morbius is voor een tweede keer uitgesteld, dit keer naar 8 oktober 2021. Volgens Variety heeft het uitstel te maken met de COVID-19 pandemie die al bijna een jaar lang haar stempel drukt op de filmindustrie. Onwijs veel films zijn door het coronavirus uitgesteld, waarvan een groot deel naar begin 2021. Of deze films ook uitgesteld worden, is nog de vraag.

  De nieuwe superhelden film Morbius gaat over de bekende Spider-Man schurk Morbius die door Jared Leto vertolkt wordt. Morbius is de alias van de Spidey-schurk nadat een mislukte poging om zijn bloedziekte hem heeft veranderd in een vampier. De film is geregisseerd door Daniel Espinosa, terwijl andere bekende acteurs als Matt Smith, Jared Harris en Tyrese Gibson ook een rol hebben.

  Morbius onderdeel van Sony's Spider-Man universum

  Het is de tweede film in het Sony Spider-Man universum die op de planning staat. Hit-film Venom lanceerde het universum in 2018 op verrassende wijze. Hoewel de film slechte kritieken kreeg, werd de film onwijs goed bezocht.

  Een tweede deel staat voor deze zomer op de planning. Voor nu staat de releasedatum van Venom: Let There Be Carnage nog op 24 juni 2021. Onduidelijk is alleen nog of deze datum blijft staan gezien het uitstel van Morbius.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.