Mojang kondigt Minecraft 1.20 release aan

News
zondag, 16 oktober 2022 om 14:30
minecraft 120f1665919571
Mojang heeft nieuwe details onthuld over de aankomende Minecraft 1.20 release. Tijdens een live event zijn de nieuwe features getoond die in de de update beschikbaar komen.
Mojang heeft nog niet alle details openbaar gemaakt, maar het bedrijf heeft wel een eerste glimp gegeven van de aankomende update die naar Minecraft toekomt. Update 1.20, die momenteel nog geen officiële naam heeft, brengt onder andere een hele reeks nieuwe skins naar de bouwgame toe. Mojang wil de game daarmee inclusiever maken en gebruikt de nieuwe skins ook in toekomstige marketing.
Verder komt er een gloednieuw bouwmateriaal naar de game toe: bamboe. Hiermee kun je onder andere een nieuw vlot mee maken waarop je lekker vlot over de wateren in Minecraft kunt varen. Ook brengt de Minecraft update 1.20 release kamelen, hangende signs, en nieuwe boekenplanken naar de game toe.

Minecraft 1.20 release is ergens in 2023

De update moet pas in 2023 daadwerkelijk uitkomen voor het grote publiek, maar Mojang geeft wel aan dat het binnen een paar weken een eerste seed uitbrengt waarin de eerste aankomende toevoegingen alvast geprobeerd kunnen worden. Mojang geeft aan dat het de komende maanden verdere onthullingen doet over nieuwe features die in Minecraft update 1.20 verwacht kunnen worden.