'Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt campaign DLC'

News
zondag, 16 oktober 2022 om 14:00
call of duty modern warfare 2 ghost headerf1655288979
Activision lijkt zijn release schema na Call of Duty Modern Warfare 2 wat aan te passen. De geruchten gaan nu dat er volgend jaar geen nieuw deel uitkomt binnen de serie, maar dat de aankomende shooter betaalde DLC krijgt voor de multiplayer én de de campaign.
Het nieuws volgt uit diverse tweets van bekende insiders uit de industrie. Via Twitter werd eerder al een gerucht gedeeld dat in plaats van een nieuwe Call of Duty game, er een uitgebreide map pack naar Call of Duty Modern Warfare 2 komt. Daarin zit een mix van klassieke populaire levels uit de serie in uit oude games van de serie, zowel uit de koker van Infinity Ward, Treyarch en Sledgehammer.
Naast die grote betaalde uitbreiding lijkt er nu dus nog meer content klaargestoomd te worden voor het tweede jaar van Modern Warfare 2. Eind 2023 komt er volgens de geruchten namelijk ook een campaign DLC uit die gebundeld gaat worden met het eerdergenoemde pakket nieuwe maps.

Call of Duty Modern Warfare 2 campaign DLC gerucht bevestigd door meerdere bronnen

Dit nieuws wordt nu ook bevestigd door Jason Schreier op Twitter. Hij geeft ook aan dat er volgend jaar geen nieuwe Call of Duty komt en dat Modern Warfare 2 via een uitbreiding wordt geüpdatet. Hij geeft aan dat hij 'niet exact weet hoe het eruit komt te zien, maar dat er ook singleplayer spul in zit'.
Het lijkt er dus steeds meer op dat de Call of Duty serie volgend jaar voor het eerst ooit een jaartje overslaat en dat Activision rustig de tijd neemt om verder werken aan een volgend deel. Maar voordat het zo is, kunnen fans eind deze maand eerst aan de slag met Call of Duty Modern Warfare 2. Ook komt in november een nieuwe versie van Warzone uit, dus shooterfanaten hoeven zich de komende tijd zeker niet te vervelen.

Populair Nieuws