Komt er een nieuwe PlayStation Experience eind juni?

News
dinsdag, 01 juni 2021 om 14:30
playstation 5 thumbf1624433855
Aangezien Sony en PlayStation niet aanwezig zullen zijn bij E3 draait de geruchtenmolen weer op volle toeren voor een eigen show van Sony. Nu lijken er details gelekt te zijn over een nieuwe PlayStation Experience die eind juni moet plaatsvinden.
Een nieuwe PlayStation Experience eind juni klinkt niet heel onlogisch, omdat de verwachting al is dat Sony in de zomer met een evenement wil komen vanwege de afwezigheid bij E3 2021. Het lek komt alleen wel van 4Chan af en dus moet je het met een flink korreltje zout nemen, want de betrouwbaarheid van lekken op 4Chan is niet heel groot. Soms hebben lekkers wel gelijk op de site en dus gaan we toch even kijken naar wat er allemaal gezegd wordt.
Volgens het lek mogen we bij de nieuwe PlayStation Experience eind juni rekenen op een releasedatum voor Horizon Forbidden West, die uit zou moeten komen op 30 november. Daarnaast zou er ook een grote hoeveelheid studio's aanwezig moeten zijn bij het grote evenement, waaronder EA, Ubisoft, Sony Santa Monica en Square Enix. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, zouden we bij dit evenement ook de eerste blik moeten krijgen op de PS VR 2.

Nieuwe PlayStation Experience

Nog een reden waarom een nieuwe PlayStation Experience eind juni onwaarschijnlijk lijkt is omdat het wel een tijdje geleden is dat we een PlayStation Experience hebben gezien. De laatste keer dat we een evenement van Sony met deze naam hebben gezien, was namelijk in 2018. Wie weet, misschien hebben ze de naam even afgestoft en krijgen we daadwerkelijk een nieuwe PlayStation Experience. Totdat we een officieel bericht van Sony krijgen zal het nog even afwachten zijn.