Mogelijk krijgt Fear the Walking Dead nog een crossover

News
dinsdag, 18 mei 2021 om 11:30
the walking dead seizoen 7 review griezelig gestoord 122945 1f1624533778
Fear the Walking Dead is een geheel eigen serie, maar crossovers worden daardoor niet uitgesloten. Als eerst verliet Morgan The Walking Dead om vervolgens deel te nemen aan Fear the Walking Dead en een aantal seizoenen later volgde ook Dwight de voetstappen van Morgan. Dwight ging op zoek naar Sherry, die een van de ‘vrouwen’ van Negan zou zijn.
Sherry heeft in Fear the Walking Dead bizar en onvoorspelbaar gedrag laten zien en dat lijkt niet te gaan stoppen. De kans is namelijk groot dat dit gedrag grote gevolgen gaat hebben verderop in de serie. Sherry wil namelijk een einde maken aan de chaos die Negan creëert en wil hem laten boeten voor alle vreselijke dingen die hij gedaan heeft.

Crossover staat nog niet vast

Het plan van Sherry is dan wel genoemd en vrij duidelijk in wat het doel is, maar door John Dorie Sr. laat Sherry de plannen vrij snel weer gaan. Dat betekent niet gelijk dat dit het einde van een mogelijke crossover is. Aangezien het gedrag van Sherry enorm onvoorspelbaar is, is er een kans dat zij de oversteek terug gaat maken naar The Walking Dead en mogelijk een einde brengt aan Negan en zijn bizarre acties.
Negan zit namelijk nog wel steeds de originele The Walking Dead, de serie waarin Sherry oorspronkelijk ook geintroduceerd werd. Als Sherry de crossover terug wil maken, moet ze dit alleen wel snel doen. The Walking Dead nadert immers haar einde met het aankomende elfde en tevens laatste seizoen.

Populair Nieuws