Elfjarige actrice uit Fear the Walking Dead met dood bedreigd

News
maandag, 28 december 2020 om 18:30
fear the walking deadf1631193549
Er zullen altijd ‘fans’ zijn die bepaalde grenzen overschrijden tijdens het bekritiseren van acteurs en actrices. Dit was opnieuw het geval bij Fear the Walking Dead actrice Alexa Nisenson, die met de dood bedreigd werd nadat zij simpelweg haar baan uitvoerde als actrice. Ze deed in Fear the Walking Dead iets waar mensen wel heel extreem op reageerden.

Let op! Dit artikel bevat SPOILERS!

Nog piepjong

Toen haar personage, Charlie, in Fear the Walking Dead de fan favorite Nick Clark om het leven bracht, kreeg Nisenson levensbedreigingen toegestuurd. Dit is al ongelofelijk erg, maar daar komt nog eens bij dat Nisenson slechts elf jaar oud was rond die tijd. De ondertussen veertienjarige actrice laat weten dat er iemand achter haar adres kwam en vervolgens zei dat hij haar ging vermoorden. Dit was voor haar en haar familie ontzettend eng.
In seizoen 4 van Fear the Walking Dead schoot Charlie Nick dood, nadat Nick haar voogd, Ennis, om het leven had gebracht. De acteur van Nick, Frank Dillane, had overigens zelf besloten weg te gaan bij de serie.

Niet op de hoogte

Alexa Nisenson wist zelfs nog niet eens dat ze een grote rol zou krijgen toen ze voor de rol van Charlie werd aangenomen, laat staan dat ze Nick Clark zou vermoorden. Wat helemaal onverwachts kwam was dat een elfjarig meisje dat gewoon haar werk deed met de dood bedreigd werd. Natuurlijk gingen zij en de rest van de cast ervan uit dat er reactie zou komen op de dood van een populair personage, maar dit ging wel heel erg ver over de grens heen.
Na deze traumatische ervaring kwam Alexa gelukkig nog wel gewoon terug in Fear the Walking Dead. We zagen haar niet terug in andere films, maar we hopen dat ze door deze gestoorde fan(s) niet haar carrière verliest.
Wat vinden jullie van deze bizarre situatie? Laat het ons weten!