Modern Warfare 3 campaign gameplay vlak voor early access gelekt

News
donderdag, 02 november 2023 om 13:00
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886
Call of Duty Modern Warfare 3 ligt pas vanaf volgende week in de winkel, maar je kan al een stuk eerder aan de slag met de campaign. Voor sommige spelers lijkt die alleen te vroeg beschikbaar te worden, want er is al gameplay online verschenen.
Als je spoilers voor de Modern Warfare 3 campaign wil vermijden is het een goed idee om even niet teveel rond te neuzen op het internet. Een deel van de game lijkt namelijk uitgelekt. YouTuber KevinDice25 heeft gameplay van twee missies online staan.
Deze missies heten Precious Cargo en Reactor en zijn goed voor een ruime tien minuten beeldmateriaal per stuk. Aangezien het om gameplay gaat zal de lengte die je er zelf uiteindelijk mee bezig bent af kunnen wijken. Het is niet duidelijk waarom deze YouTuber de game heeft kunnen spelen: volgens zijn eigen beschrijvingen bij de video’s heeft hij “om de een of andere reden” al toegang tot de game.

Wanneer begint de campaign early access van Modern Warfare 2?

Als je zelf aan de slag wil met de early access van de game, hoef je niet al te lang meer te wachten. Die begint namelijk vanavond nog: vanaf 2 november 18.00 uur Nederlandse tijd kun je in de campaign duiken. Dat geldt alleen niet voor alle spelers.
Om early access te krijgen moet je namelijk een digitale pre-order voor de game hebben. Als je de game pas na release wil kopen, of een fysiek exemplaar gebruikt, moet je nog even geduld hebben. Dan kun je namelijk pas vanaf 10 november met de game aan de slag.