Call of Duty Modern Warfare 3 nu al met korting te krijgen

News
donderdag, 02 november 2023 om 12:30
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886
We moeten nog een weekje geduld hebben voordat Call of Duty Modern Warfare 3 uitkomt. Toch kan je de game nu al met korting scoren!
Eigenlijk zou er dit jaar geen nieuwe Call of Duty uitkomen. In plaats daarvan zou er een uitbreiding komen voor Call of Duty Modern Warfare 2. Eerder dit jaar heeft Activision alleen toch besloten om er wel een volwaardige release van te maken, maar wilde lange tijd niet de naam bekendmaken. Begin augustus heeft de uitgever eindelijk onthuld dat Call of Duty Modern Warfare 3 eraan komt, hoewel dat al wekenlang bekend was door meerdere leaks.
We moeten wel nog even geduld hebben voor de release van de game. De lancering staat namelijk gepland voor 10 november, met daarvan nog een paar mogelijkheden voor spelers om de game uit te testen via een beta.
Opvallend genoeg kan je Call of Duty Modern Warfare 3 nu wel al met korting in de pre-order zetten. Bij bol.com kan je de game namelijk bestellen met Select-korting. Dat betekent uiteraard wel dat je Select-lid moet zijn.

Terugkeer van klassieke maps

Net zoals de vorige twee Call of Duty-delen is Modern Warfare 3 een re-imagining van de originele Modern Warfare 3 uit 2011. Dat betekent dat je weer bekende namen en gezichten tegen zal komen, maar dat het verhaal niet helemaal hetzelfde zal zijn.
Dat is ook niet het enige nostalgische aan Call of Duty Modern Warfare 3. Activision heeft namelijk bevestigd dat alle zestien launch maps uit de originele Modern Warfare 2 uit 2009 in de nieuwe game zullen zitten. Natuurlijk wel opgepoetst naar de standaarden van tegenwoordig.

Populair Nieuws

Laatste Reacties