Mission: Impossible 7 en 8 worden niet langer achter elkaar gefilmd

News
dinsdag, 16 februari 2021 om 13:30
mission impossiblef1613469739
In eerste instantie werden Mission: Impossible 7 en 8 achter elkaar gefilmd, maar door planningsconflicten met Tom Cruise kan dat niet meer gebeuren. Top Gun: Maverick kwam ertussendoor met de planning en neemt nu een groot deel van de tijd dat Tom Cruise heeft in beslag.
Toen de twee Mission: Impossible films werden aangekondigd in 2019 was het plan de twee films achter elkaar door te filmen. Hoewel de films nog steeds hun geplande releasedatum behouden, zijn de plannen voor het filmen in de soep gelopen door de planning van Tom Cruise. De acteur zou namelijk nodig zijn voor promotionele taken voor Top Gun: Maverick, het vervolg op Top Gun uit 1986.
De planning voor het promotiewerk zou opnametijden voor MI:8 verkort hebben. Maverick komt na vertraging door het coronavirus op 2 juli in de bioscopen en neemt nu meer tijd in beslag dan MI:8. Nadat al het promotiewerk is gedaan en afgerond zullen Tom Cruise, Christopher McQuarrie (schrijver en regiseur van Mission: Impossible) en het team achter Mission: Impossible de productie van deel 8 hervatten.

Na Top Gun weer Mission Impossible

Eerst werd ook Mission: Impossible 7 verklaard vertraagd te worden door het Coronavirus maar dit blijkt niet waar te zijn. Beide films zouden tot nu toe hun releasedatum gewoon moeten halen en McQuarrie plaatste pas nog op zijn Instagram account dat hij de 'finishing touches' aan Mission: Impossible 7 aan het toe passen is.
Mission: Impossible 7 komt nog steeds op 19 november uit en Mission: Impossible 8 behoudt de planning en komt op 4 november 2022 in de bioscoop.

Populair Nieuws