Twee nieuwe Mission Impossible films onderweg

  Christopher McQuarrie heeft getekend voor twee nieuwe Mission Impossible films. Dit liet hij weten in een kort bericht op Twitter. Het is nog onbekend wanneer de film in productie zal gaan, maar Tom Cruise heeft ook een enthousiast bericht op Twitter gezet waarin hij laat weten wanneer we de twee nieuwe films kunnen verwachten.

  Paramount Pictures

  De Mission Impossible films zijn door de jaren heen zeer populair geworden. Ook is het een filmserie die door de jaren heen kwalitatief is verbeterd en kritisch steeds beter wordt beoordeeld. Nu reageren filmfans enthousiast op de Twitterberichten van Cruise en McQuarrie. Paramount Pictures zei dat het “een goed ding (Mission Impossible) niet zomaar kan laten gaan”.

  Cruise is momenteel nog bezig met de opnames van Top Gun: Maverick, wat niet erg is aangezien McQuarrie nog moet beginnen met het schrijven van het script. Het is dan ook nog onbekend wanneer de opnames van Mission Impossible 7 en Mission Impossible 8 zullen gaan beginnen. Paramount Pictures meldt dat er verwacht wordt dat er later dit jaar al zal worden gefilmd.

  Een fijne samenwerking

  Het zal nog wel druk worden voor Cruise, aangezien hij ook een rol heeft aangenomen in een andere aankomende film genaamd Luna Park. Hoewel deze film al is aangekondigd, is er verder nog weinig over bekend. Zo is bijvoorbeeld nog niet verteld wanneer de opnames gaan beginnen of wanneer ze verwachten dat deze film uit zal komen. Het is te hopen voor fans dat dit niet in de weg van Mission Impossible komt te staan.

  McQuarrie kan nog niet al zijn tijd in de Mission Impossible films steken. Het blijkt dat de schrijver en acteur Tom Cruise regelmatig samenwerken: McQuarrie is namelijk momenteel nog bezig met het filmen van Top Gun: Maverick, waarin Cruise speelt als Maverick. Beide zijn franchises die groots zijn voor Cruise's carrière.

  Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Mission Impossible films?

  Wat het plot in in beide films zal zijn is nog onduidelijk, aangezien het script nog niet is geschreven. Dat is iets wat we aan McQuarrie moeten overlaten. Wat we al wel weten is dat er twee nieuwe films onderweg zijn. Ook kunnen we ervan uitgaan dat Ethan Hunt weer een onmogelijke missie zal gaan starten.

  Nog niet bekend met deze actie-spionagefilms? Je kunt in onze Mission Impossible Fallout review lezen of Mission Impossible iets voor jou is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.