Minecraft voegt eerbetoon toe voor overleden YouTuber

News
dinsdag, 05 juli 2022 om 15:30
minecraftf1614349457
In een hartverscheurende video op het kanaal van YouTuber en streamer Technoblade, vertelt zijn vader dat hij is overleden. De populaire Minecrafter heeft helaas zijn strijd tegen kanker verloren na een jaar lang te vechten. Minecraft heeft nu een eerbetoon voor hem toegevoegd.
Op 1 juli 2022 is op het kanaal van Technoblade de video So long nerds verschenen. In de video vertelt Technoblade's vader wat er gebeurt is en deelt hij de laatste woorden die Technoblade voor zijn fans had. Het kanaal van Technoblade heeft zo'n 13,4 miljoen abonnees, de fans van de YouTuber zullen hem zeker gaan missen. Technoblade had leuke humor en hij was verschrikkelijk goed in het Player Vs Player aspect in Minecraft. Andere YouTubers, waaronder Captain Sparkelz, maakten video's waarin ze duidelijk maakten dat het overlijden van Technoblade ook kwam als schok voor de community.
In een eerbetoon hebben Microsoft en Mojang het launcher plaatje van Minecraft dan ook aangepast. Het is heel subtiel maar het varken op de achtergrond heeft nu een kroontje op, zoals Technoblade dat ook had.
screenshot 3f1657008164

Steun voor Technoblade

In een tweet op de Twitter-pagina van Minecraft laat het bedrijf weten dat ook zij er stil van zijn geworden. Het bedrijf sluit de tweet af met emoji's die zeer toepasselijk zijn voor de YouTuber en streamer.
In de reacties onder de tweet is er veel steun te vinden van fans en mensen die Technoblade gekend hebben. Ook is daar een kleine petitie gaande om nog meer easter eggs toe te voegen, zo wil iemand ervoor zorgen dat je alle varkens een kroontje kan geven.

Populair Nieuws