Minecraft krijgt een enorme gratis Dungeons & Dragons update

News
woensdag, 29 maart 2023 om 15:30
dungeons and dragons minecraftf1680091391
Dungeons & Dragons wordt steeds populairder en verschijnt dan ook vaker in andere media. Zo hebben Mojang en Wizards of the Coast een enorme Dungeons & Dragons update voor Minecraft aangekondigd, die ook nog eens helemaal gratis is.
Het zijn mooie tijden voor Dungeons & Dragons-fans. Vanaf donderdag kunnen liefhebbers in de bioscoop genieten van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, met een indrukwekkende cast. Zo spelen onder andere Chris Pine, Regé-Jean Page, Michelle Rodriguez en Hugh Grant in de film.
Maar daar blijft het niet bij. Tijdens de D&D Direct showcase op dinsdagavond, hebben Wizards of the Coast en Mojang namelijk een grote update voor Minecraft aangekondigd die helemaal in het teken staat van Dungeons & Dragons.

Uitgebreide DLC voor Minecraft

Spelers kunnen in het avontuur één van de klassieke classes uitkiezen en het opnemen tegen iconische monsters, van beholders en mindflayers tot aan gelatinous cubes en natuurlijk draken. Voor de classes kan je kiezen uit de Paladin, Barbarian, Wizard en Rogue en speciaal voor de DLC wordt ook het gevechtssysteem op de schop gegooid. Als kers op de taart is de update ook een unicum voor Minecraft, de karakters zijn namelijk fully-voiced.
De Dungeons & Dragons update voor Minecraft is helemaal gratis, ondanks de flinke hoeveelheid aan content die wordt toegevoegd. Een specifieke releasedatum voor de DLC is nog niet bekend, maar hij moet ergens deze lente verschijnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties