Atlas Fallen release maand na aankondiging alweer uitgesteld

News
woensdag, 29 maart 2023 om 14:30
atlas fallenf1680089652
Eerder deze maand werd eindelijk de releasedatum bekendgemaakt voor Atlas Fallen, de aankomende next-gen game van Deck13. Maar nu is de game alweer uitgesteld.
De laatste jaren hebben we veel games uitgesteld zien worden. Door het coronavirus besloten veel ontwikkelaars namelijk om vanuit huis te werken, waardoor de ontwikkeling flink wat vertraging opliep. Sommige titels zijn zelfs drie of vier keer uitgesteld, voordat de game eindelijk werd gelanceerd.
Deck13 lijkt alleen een nieuw record te zetten voor het uitstellen van een game. De ontwikkelaar heeft namelijk eerder deze maand, op 1 maart, de releasedatum voor Atlas Fallen bekendgemaakt. Op 16 mei zou de game moeten uitkomen. Maar de studio heeft nu via Twitter laten weten dat de Atlas Fallen alweer is uitgesteld naar 10 augustus - minder dan een maand na de originele aankondiging.
Volgens de ontwikkelaar is het uitstel nodig om de beste versie mogelijk van Atlas Fallen af te leveren. Met de extra tijd zullen de laatste puntjes om de i gezet worden. Deck13 zal nog wel nieuwe gameplay laten zien in de zomer.

Stoeien in de woestijn in Atlas Fallen

Atlas Fallen is een actie-RPG, waarbij jij als speler de taak krijgt om de mensheid te bevrijden van gecorrumpeerde goden. Je mag daarbij een wereld die verkennen die helemaal bedekt is met zand. In de woestijn kom je bovendien enorme monsters waar je het tegen op moet nemen.
Dat hoef je niet in je eentje te doen. Atlas Fallen kent namelijk een drop-in co-op modus voor vier spelers. Deck13 zal binnenkort ook meer laten zien van de co-op modus.

Populair Nieuws