'Microsoft komt vandaag met nieuwe Xbox Series X voorraad'

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 13:00
xbox series xf1637772091
Net zoals de PlayStation 5 kampt ook de Xbox Series X met veel tekorten. Gelukkig lijkt het erop dat de Microsoft vandaag de voorraad aanvult van de gewilde next-gen console.
Iedereen die nog op zoek is naar een next-gen console van Xbox, doet er vandaag goed aan om de Microsoft Store in de gaten te houden. Volgens gebruikers op Budget Gaming is er namelijk een mail uitgestuurd door de uitgever, waarin wordt gezegd dat de Xbox Series X voorraad vandaag zal worden aangevuld om 18:00 Nederlandse tijd.
De reden waarom het zo lang duurt voordat de Xbox Series X een beetje normaal te verkrijgen is, komt door het wereldwijde chiptekort. Door het coronavirus heeft de productie van semiconductor chips namelijk een tijdje stil gelegen, terwijl de vraag juist enorm is gestegen, doordat iedereen in lockdown zat.
Daar komt ook nog eens bij kijken dat de Xbox Series X erg populair is. Sterker nog, volgens Xbox-baas Phil Spencer is de Xbox Series X de meest verkochte console van Microsoft ooit. Door de recente overnames van Microsoft, en daarmee de groei van de Xbox Game Pass, zal die vraag waarschijnlijk alleen nog maar groeien.

Goedkoop next-gen gamen

Wil je niet wachten totdat de voorraad van de Xbox Series X of PlayStation 5 eindelijk weer is bijgevuld, waarbij je er natuurlijk ook nog snel genoeg bij moet zijn, dan is er ook een andere optie. Naast de Xbox Series X is Microsoft immers ook gekomen met de Xbox Series S, een goedkope next-gen console met iets minder krachtige hardware en een maximale output van 1440p. Deze is wel bij veel webshops verkrijgbaar.

Populair Nieuws