Microsoft komt met gratis afdrukbare Xbox Series X print

  Heb je de pre-order voor de Xbox Series X of Series S al geplaatst, maar wil je vast ruimte maken in je kast voor de komende console? Dat kan nu met de gratis afdrukbare Xbox Series X en Xbox Series S prints die Microsoft op haar website aanbiedt.

  Microsoft

  Microsoft heeft een wel heel ludieke actie op touw gezet. Terwijl de pre-orders voor haar next-gen consoles live is gegaan, heeft Microsoft op de Xbox website namelijk een aantal gratis afdrukbare schaalmodellen van de Xbox Series X en Xbox Series S live gezet. Je kunt deze op schaal 1:3 en schaal 1:1 afdrukken en vervolgens in elkaar zetten om 'terwijl je op de nieuwe generatie Xbox consoles wacht, vast een placeholder te plaatsen'.

  Hiermee springt Microsoft leuk in op het feit dat we na het plaatsen van een pre-order, nog even moeten wachten tot de releasedatum van 10 november. Dan komen de consoles namelijk daadwerkelijk uit.

  Download hier je Xbox Series X en Xbox Series S schaalmodellen helemaal gratis.

  Pre-orders afgetrapt

  De Xbox Series X en Xbox Series S pre-orders gaan inmiddels mondjesmaat live vanochtend. Waar je de next-gen consoles van Microsoft precies kunt pre-orderen, lees je in ons overzicht van pre-orderplekken. Daarnaast is het handig om onze Xbox Series X pre-order tips erbij te houden om je kansen op een pre-order te verbeteren. Laat ons in de reacties hieronder ook even weten welke versie van de console je besteld hebt e of je met de papieren modellen aan de slag gaat.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.