Dankzij Barbie hype geeft Microsoft knalroze Xbox Series S weg!

News
dinsdag, 18 juli 2023 om 12:00
xbox series s barbief1689672269
Deze week verschijnt de nieuwe Barbie-film in de bioscoop. Om dat te vieren geeft Microsoft een knalroze Barbie Xbox Series S weg, inclusief bijpassende controllers.
Normaal zou je misschien niet veel bombarie verwachten rondom een Barbie-film, maar de nieuwe blockbuster met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrol heeft voor een ware mania gezorgd. Er is zelfs een naam voor de trend om alles in het roze te steken: Barbiecore.
Daar kunnen we ook een speciale actie van Microsoft onder scharen. De uitgever geeft namelijk een speciale Xbox Series S weg, die helemaal in het knalroze is gestoken voor de Barbie-film. Dat niet alleen, je krijgt er ook een Xbox-controller bij en vijf verschillende faceplates die ontworpen zijn naar de stijl van Barbie in de film.
Om het hele pakket nog eens af te maken krijg je er lipgloss, een speelgoed flip phone, Hot Wheels auto’s, drie maanden aan Xbox Game Pass Ultimate en natuurlijk een Barbie en Ken Doll erbij. De hele waarde van het pakket komt neer op meer dan 668 dollar!

Hoe kan je het Barbie-pakket winnen?

Om de knalroze Xbox Series S en overige prijzen te winnen, hoef je vrij weinig te doen. Ten eerste moet je inloggen op Twitter of een nieuw account aanmaken als je er nog niet één hebt. Volg vervolgens het officiële Xbox Twitter-kanaal en retweet daarna deze post met de hashtag #Xbox_BarbieTheMovieSweepstakes.
De winactie loopt tot 30 juli. Microsoft zal vervolgens willekeurig een winnaar uitkiezen en diegene contacteren. Voor de winactie moet je 18 jaar of ouder zijn en wonen in één van de Xbox-supported landen (waar Nederland en België onder vallen).

Populair Nieuws