Metroid Dread ontwikkelaar werkt aan mysterieuze actie-RPG

News
donderdag, 02 december 2021 om 13:30
metroid dread gameplayf1638351504
Metroid Dread ontwikkelaar MercurySteam heeft aangekondigd te werken aan een nieuwe actie-RPG, samen met Digital Bros. Wanneer de game zal uitkomen en hoe de game heet is nog niet bekend.
Metroid Dread ontwikkelaar MercurySteam werkt aan een third-person actie-RPG dat zich afspeelt in een donkere fantasiewereld. Volgens een persbericht van Digital Bros. heeft het project de codenaam Project Iron en zal de game uitkomen voor PC en consoles, maar verder is er nog niet veel bekend over de game. De uitgever zal 505 games zijn en de eerste investering is vastgesteld op 27 miljoen euro. De co-CEO's van Digital Bros zijn in ieder geval enthousiast over het project.

Nieuwe eigenaar voor MercurySteam

MercurySteam is opgericht in 2002 en kreeg bekendheid voor de game Castlevania: Lord of Shadows uit 2010. Het bedrijf werkte ook samen met Nintendo aan de game Metroid: Samus Returns uit 2017. Het bedrijf is in 2020 voor 40 procent overgenomen door Nordisk Games. Eerder dit jaar bracht MercurySteam een nieuwe Metroid game uit voor de Nintendo Switch genaamd Metroid Dread.

Populair Nieuws