Met deze Overwatch 2 heroes kun je tijdelijk niet spelen

News
dinsdag, 11 oktober 2022 om 15:00
overwatch 2f1665484086
Blizzard heeft een aantal lange dagen achter de rug met de niet geheel probleemloze release van Overwatch 2. Serverproblemen en bugs zorgen voor veel hinder en het heeft er zelfs toe geleid dat twee Overwatch 2 heroes momenteel niet te gebruiken zijn.
Het is een hobbelige eerste week geweest na de release van Overwatch 2. Sinds vorige week heeft Blizzard last gehad van meerdere aanvallen op de servers van de game, waardoor het spelen van de online gefocuste shooter haast onmogelijk werd. Bovendien kwamen er een aantal bugs aan het licht die het speelplezier nog steeds flink bederven.
Zo zorgde een fout in de in-game chat ervoor dat spelers soms onbedoeld aankopen maakten tijdens het spelen. Maar ook de karakters in de game kunnen er wat van. Zo zorgde een bug ervoor dat de ultimate van Bastion ongebalanceerd sterk werd. Reden genoeg voor Blizzard om de schietende robot samen met een andere Overwatch 2 hero tijdelijk naar de kleedkamer te sturen.

Deze Overwatch 2 heroes strijden tijdelijk niet mee

Zowel Bastion als Torbjörn zijn door dit ingrijpen momenteel niet beschikbaar in de Ranked Play optie van de game. Bastion is momenteel zelfs helemaal niet beschikbaar, terwijl Torbjörn nog wel te selecteren is in Quick Play. Hoe lang het sleutelen aan de karakters gaat duren, heeft de ontwikkelaar niet gedeeld.

Blizzard werkt hard door om Overwatch 2 op de rails te krijgen

Blizzard werkt er sowieso hard aan om de spelervaring voor Overwatch zo snel mogelijk weer glad te strijken. Zo heeft het bedrijf vorige week de verplichting voor het koppelen van een telefoonnummer aan je account al opgeheven.