Merkwaardige variant van EA Sports FC op komst

News
donderdag, 12 oktober 2023 om 11:30
ea sports fc 24 haalandf1689331167
Sinds een paar weken kunnen spelers aan de slag met EA Sports FC 24. Deze game zet de FIFA-reeks van EA voort onder een andere naam. Maar er komt nu ook een andere EA Sports FC game, maar dan met een heel ander soort gameplay.
EA Sports FC 24 heeft een nieuwe naam, maar qua gameplay wordt de lijn van FIFA doorgezet. Toch heeft EA besloten om ook een beetje te experimenteren. Binnenkort verschijnt er een nieuwe game, genaamd EA Sports FC Tactical.
In deze game speel je net als in FIFA en EA Sports FC 24 met bestaande spelers in bestaande teams en competities. Maar qua gameplay gaat het om een turn-based tactics game. Je moet daarbij zoals in een RPG per beurt moves kiezen om bijvoorbeeld aan te vallen of te verdedigen.
Net als in EA Sports FC 24 kun je het online tegen andere spelers opnemen. Dat kan een vriendschappelijke wedstrijd zijn, of een ranked potje. Naarmate je meer speelt kun je nieuwe moves en traits vrijspelen.

Wanneer verschijnt EA Sports FC Tactical

Het is nog niet bekend wanneer EA Sports FC Tactics precies verschijnt. De verwachting is vroeg in 2024, maar er is geen datum bekend. De game verschijnt alleen op mobiel, maar mag niet verward worden met EA Sports FC Mobile, dat al uit is.