John Wick 4 cast verder uitgebreid

News
maandag, 07 juni 2021 om 9:00
john wick 4 is aangekondigd en komt in 2021 naar de bioscoop 150980f1675158183
John Wick 4 gaat binnenkort in productie, wat betekent dat de cast min of meer rond moet zijn. Onlangs hoorden we dan ook dat Donnie Yen een rol heeft in de film. Nu is de cast van de film nog verder uitgebreid met Shamier Anderson.
Deadline laat weten dat Shamier Anderson een plek in de cast van John Wick 4 heeft bemachtigd. Anderson is eerder te zien geweest in onder andere de Amazon Prime-serie Goliath, de serie Dear White People en de film City of Lies. Zijn rol in John Wick 4 is nog geheim, evenals de plot van de film.

Wie zitten er verder in de John Wick 4 cast?

Naast Anderson zien we in John Wick 4 natuurlijk ook Keanu Reeves in de titelrol. Daarnaast werd onlangs bekend dat Donnie Yen (Rogue One: A Star Wars Story) in de film zal spelen. Ook is er een rol weggelegd voor de zangeres en actrice Rina Sawayama.
De vierde John Wick film had eigenlijk dit jaar al moeten draaien, maar is zoals zoveel films uitgesteld. De opnames beginnen nu deze zomer. De film moet uiteindelijk in mei 2022 uitkomen, dus we moeten nog ongeveer een jaar wachten.
Net als de eerste drie films zal John Wick 4 geregisseerd worden door Chad Stahelski. In het schrijversteam zien we wel een verandering, want John Wick-bedenker Derek Kolstad schrijft voor het eerst niet mee aan de film. Het script wordt dit keer verzorgd door Michael Finch en Shay Hatten.