Meerdere PS5 consoles nu te scoren bij Media Markt!

News
vrijdag, 27 augustus 2021 om 16:00
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Als je nog steeds op zoek bent naar een PS5, dan is het nu een goed moment om Media Markt Breda te bezoeken. Bij de winkel staan namelijk meerdere PlayStation 5 exemplaren in de voorraad.
Het is alweer negen maanden na de release van de PlayStation 5, maar de beschikbaarheid van de next-gen console van Sony is nog steeds dramatisch. Voor velen is het namelijk nog steeds een heel uitdaging om een PS5 te bemachtigen, of je moet geluk hebben met één van de lotingen van Coolblue of BCC.
Ben je nog steeds op zoek naar een PS5 en woon je in de buurt van Breda, dan is nu het moment om je slag te slaan. Bij de Media Markt in de Noord-Brabantse stad zijn namelijk meerdere exemplaren van de PlayStation 5 te vinden, zoals een gebruiker op Budgetgaming. Het gaat daarbij om een bundel met een PS5 All-Digital Edition, een extra DualSense controller, een docking station en 12 maanden PlayStation Plus.

PS5 bundel ook online bij Media Markt

Woon je niet in de buurt van Breda, maar wil je toch aan de slag met een PS5, dan kan je ook online je kans slaan - mits je snel genoeg bent. Media Markt verkoopt nu namelijk op haar website een andere PS5 bundel. Daarbij gaat het om de Disk Edition van de PS5, gecombineerd met een accessoires-pakket, Spider-Man Miles Morales en Ratchet & Clank Rift Apart!
Houd daarnaast ook goed ons overzicht in de gaten van de beschikbaarheid van de PlayStation 5. Daarin zullen we je op de hoogte houden over alle ontwikkelingen op het gebied van de PS5 voorraad.