Laatste kans: BCC inschrijving voor PS5 loting nu mogelijk

News
woensdag, 25 augustus 2021 om 11:30
bccf1637596762
Bij de BCC is het weer mogelijk om je in te schrijven voor een nieuwe PS5 loting. Wees er alleen wel snel bij, want de inschrijving sluit vandaag al. Tot en met 13.00 uur heb je de mogelijkheid om je in te schrijven.
Bij de BCC is het weer mogelijk om kans te maken op een PlayStation 5 via een nieuwe loting. Dit keer betreft het de PlayStation 5 DISK edition + 1 extra controller (zwart) + Ratchet & Clank: Rift Apart + Steelseries Arctis 3 headset (zwart) die voor 709,96 euro te koop is. Tenminste, je mag de consolebundel kopen als je uitgeloot wordt.
dualsense ps5 2f1603819855

BCC PS5 loting duurt nog maar even

BCC laat dit keer niet direct weten hoe lang het duurt voordat je bericht krijgt of je een PS5 mag kopen. Wel is het zo dat als je uitgeloot bent, je slechts 24 uur hebt om de console aan te schaffen. BCC laat ook weten dat het maar mogelijk is om 1 PS5 te kunnen kopen per persoon. Zo voorkomen zij dat één iemand meerdere consoles kan kopen en iedereen zo een eerlijke kans krijgt.
Mocht je nou misgrijpen is er nog wel een andere mogelijkheid om kans te maken op een PS5. In ons handige PS5 overzicht houden we je namleijk constant op de hoogte van wanneer de PS5 op voorraad is. Sla het artikel daarom op en houdt de website in de gaten voor de laatste updates. Pak snel je kans want het kan zomaar voorbij zijn!