Tijdelijk Halloween event in Call of Duty Warzone en Modern Warfare

  Horror in Call of Duty, gaan die twee onderwerpen samen? Start dan Call of Duty Warzone of Modern Warfare maar eens op, want het twee weken durende event The Haunting of Verdansk dompelt beide games onder in een Halloween-thema.

  Het is tijd voor Halloween en daarom is er vanaf dinsdag in Call of Duty Modern Warfare èn Warzone een tijdelijk event genaamd The Haunting of Verdansk, waarvan hieronder de trailer te zien is. Verdansk is de naam van de map waarop de Battle Royale-game Warzone zich afspeelt en de komende twee weken, tot 3 november, zal deze er anders uitzien dan je gewend bent.

  De map is namelijk volledig in het duister gehuld, wat al voor een engere sfeer zorgt en waardoor vijanden moeilijker te zien zijn. Je zal bovendien iconische horrorpersonages zoals puppet Billy uit Saw en Leatherface uit The Texas Chainsaw Massacre tegen het lijf lopen of zelf in hun huid kunnen kruipen, vanwege de speciale skins die nu van hen in de game zitten.

  Spelers keren terug als zombie

  Verdere content die is toegevoegd zijn nieuwe wapens, modi en een trick-or-treat reward system. Laatstgenoemde zorgt voor supply boxes waarin speciale items zitten. Van de Battle Royale-modus is er nu een nieuwe variant, waarin gedode spelers terugkeren als zombie. Verwacht dus steeds meer zombies te zien rondlopen waar jij het tegen moet opnemen, wat de game een ander smaakje geeft dan normaal.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.