Megadeal tussen The Rock en DC in de maak

News
dinsdag, 20 oktober 2020 om 17:00
warner brosf1638974937
Dwayne Johnon, ook wel bekend als The Rock zal volgend jaar te zien zijn als superschurk Black Adam in de gelijknamige film. Maar als het aan Warner Bros ligt, de moederonderneming van DC Comics/ Entertainment komen er de komende jaren nog minimaal tien films waarin Dwayne Johnson te zien zal zijn.

Best betaalde acteur ter wereld

Daniel Richtman liet via zijn Patreon-account weten dat Warner Bros bezig is om een megadeal te sluiten met Dwayne Johnson:

“Ze willen The Rock strikken voor heel veel films, maarliefst tien!”

Het is nog maar even afwachten of het echt zover komt, maar mocht Warner Bros deze megadeal sluiten zullen ze diep in de buidel moeten tasten. Dwayne “The Rock” Johnson is momenteel namelijk de beste betaalde mannelijke acteur. In de periode van 1 juni 2019 tot 1 juni 2020 wist Johnson met alleen met zijn acteerwerk al bijna 75 miljoen te verdienen.
In de eerste film van Black Adam, waarin Johnson dus Black Adam zelf speelt komt het personage na 5000 jaar eindelijk vrij. Adam is woest en vastbesloten om wraak te nemen op de verantwoordelijke.

Dwayne "The Rock" Jonhson

Dwayne Johnson brak eind jaren ’90 in Amerika door als The Rock in de WWE, als showworstelaar. The Rock groeide uit als één van de bekendste WWE-worstelaars ooit en wist tien wereldtitels te bemachtigen. In 2020 kreeg Johnson zijn eerste filmhoofdrol in de film The Scorpion King. Voor deze rol kreeg Johnson omgerekend maar liefst 4,7 miljoen euro. De jaren daarna brak hij door bij het grote publiek met films als Fast & Furious, Jumanji, San Andreas, Rampage, Skyscraper, Vaiana en Baywatch. Je kan tegenwoordig bijna beter vragen in welke film Johnson niet speelt.