The Walking Dead film met Rick Grimes is getroffen door corona

News
maandag, 20 juli 2020 om 17:00
the walking deadf1634110592
Enkele jaren terug werd er een The Walking Dead film aangekondigd. De speelfilm zou gaan draaien om het personage Rick Grimes, gespeeld door Andrew Lincoln. Met deze The Walking Dead film moest een hele trilogie worden ingeluid. Nu zijn er meer details bekend.

Op het moment worden veel producties gestopt of gepauseerd nu er wereldwijd sprake is van verspreiding van COVID-19. Op het moment kan er daardoor niet worden gestart met de opnames van de eerste film. Verder lijkt alles klaar te staan om te kunnen schieten.

Corona belemmert opnames The Walking Dead film

Producent David Alpert zou het volgende hebben aangegeven tijdens een virtuele Skybound Xpo panel: "We kunnen nu niet starten met de opnames, en dat is gewoon het belangrijkste dat ons tegenhoudt." Op het moment kunnen ze de productie nog niet opstarten en wachten ze tot het juiste moment aanbreekt. David Alpert: "we hebben iets heel spannends, iets echt unieks, iets anders. En we kunnen niet wachten om het allemaal op te starten. We moeten gewoon wachten op dat het veilig is."
De The Walking Dead film zou gaan over Rick Grimes, het personage wat jarenlang de hoofdrolspeler in de The Walking Dead televisieserie was. De film zal inzoomen op wat er met het personage gebeurt nadat Rick en Anna (gespeeld door Pollyanna McIntosh) met een Civic Republic Military-helikopter worden afgevoerd. Ze komen daardoor op een heel andere locatie en krijgen te maken met een hele andere kant van de zombie-apocalyps.

Populair Nieuws