MediaMarkt stunt met prachtige deals voor het EK

News
dinsdag, 21 mei 2024 om 13:00
voetbal kijkenf1645632304
Het EK komt eraan en speciaal daarvoor is MediaMarkt begonnen met een nieuwe sale. En met die actie kan je ook gratis een oranje airfryer aan je keukenapparatuur toevoegen.
Normaal is er voorafgaand aan een EK of WK voetbal veel buzz. Al weken en zelfs maanden van tevoren wordt het voetbalnieuws gedomineerd door het aankomende toernooi. Denk bijvoorbeeld aan al het nieuws rondom het WK in Qatar. Maar voor het EK 2024 in Duitsland is dat opvallend genoeg niet het geval. Over minder dan een maand gaat het toernooi van start en er is nog maar weinig aandacht voor geweest.
MediaMarkt brengt daar nu alleen verandering in. De winkel is namelijk begonnen met een speciale sale rondom het Europees kampioenschap. Je kan korting krijgen op allerlei producten, van smartphones en wasmachines tot aan televisies. En met name dat laatste is natuurlijk wel handig voor een toernooi als het EK.

Meer dan alleen deals

Maar je kan niet alleen profiteren van korting, maar ook een gratis airfryer ter waarde van 79,99 euro. Koop je namelijk tijdens de actie voor meer dan 500 euro aan producten, wat eenvoudig te behalen is met bijvoorbeeld een nieuwe TV, dan krijg je de Oranje Koenic Airfyer er gratis bij. Je hoeft hem alleen maar even aan je winkelmandje toe te voegen. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want de actie loopt tot 2 juni.
Wij hebben hieronder de beste deals tijdens de EK sale voor je op een rijtje gezet, waarmee je ook voldoet aan de voorwaarden van de airfryer.
Ben je op zoek naar andere deals? Check hier het volledige overzicht van de actie bij MediaMarkt.

Populair Nieuws