MediaMarkt strooit met PS5-kortingen rond Oud en Nieuw

News
maandag, 02 januari 2023 om 9:00
mediamarkt logo headerf1669709165
Het jaar zit erop, maar nu strooit MediaMarkt nog even met meerdere kortingen voor de PS5. Zo zijn meerdere games nu tegen hoge korting aan te schaffen. Feest voor het nieuwe jaar!

Welke games zijn er allemaal in de sale?

MediaMarkt is al zo'n twee maanden bezig met meerdere acties. Zo waren er sales rondom Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, kerst en nu dus ook Oud en Nieuw. Want meerdere toffe PlayStation 5 zijn in de sale. Eén nog brainer is bijvoorbeeld LEGO Star Wars The Skywalker Saga. Deze PS5-game is nu te koop voor iets meer dan twee tientjes en daar heb je urenlang speelplezier van, al dan niet alleen of samen met iemand.
Een andere game die letterlijk nu voor twee tientjes te koop is voor de PS5 is Deathloop. Een ontzettend creatieve game.
Deze game beoordeelden wij zelfs met een dikke 9 in onze recensie. Zo vond onze Ralph het verhaal van deze game briljant, maar was hij ook lyrisch over de gameplay.
Welke games heb jij op de kop getikt aan het eind van dit jaar? En dan rest ons niet anders dan te zeggen: een gelukkig nieuwjaar!

Populair Nieuws