MediaMarkt geeft flinke korting op Apple producten

News
dinsdag, 16 mei 2023 om 13:00
apple 132960
Apple maakt gewilde producten, maar ze zijn eigenlijk altijd ook duur. Als je wil besparen op je volgende aankoop kun je nu terecht bij MediaMarkt. Daar gelden namelijk kortingen op veel Apple producten.
Apple had altijd al de reputatie dat het bedrijf dure spullen maakte. De prijzen gaan bovendien de laatste tijd alleen maar omhoog. De adviesprijs van de goedkoopste versie van de nieuwste iPhone ligt al boven de duizend euro.

Flinke Apple korting bij MediaMarkt

Wie de voorkeur geeft aan het Apple ecosysteem kan dus maar beter in de gaten houden of er niet ergens korting wordt geboden. Bij MediaMarkt is het nu zover. We zetten wat mooie deals voor je op een rij.
Er zijn ook nog wat andere deals te vinden. Dus kijk vooral ook even bij MediaMarkt zelf of er nog wat voor je bij zit. Je kunt mogelijk ook nog inruilwaarde krijgen als je een apparaat dat je nu hebt wil vervangen.
Deze deals lopen tot en met zondag 4 juni, dus je hebt even de tijd om een keuze te maken. Dat geldt niet voor de Mega Deals, deze week in het teken van Moederdag, want die lopen maar tot zondag. Mocht je je moeder niet blij maken met tech, dan kun je een LEGO-set overwegen, want die heeft bol.com in de aanbieding gegooid voor moederdag.