MediaMarkt pakt uit met deals voor Pasen

News
donderdag, 06 april 2023 om 16:30
Het is alweer bijna pasen, wat voor velen een lang weekend betekent. De vraag is natuurlijk wat je met die tijd gaat doen. Als je van plan was films te kijken of te gamen heeft MediaMarkt wat interessante deals voor je.
Er zijn weer Mega Deals bij MediaMarkt en met een lang weekend voor de boeg komt dat natuurlijk goed uit. Er zijn bijvoorbeeld mooie tv’s om met de hele familie goed te kunnen geniet van de beste paasfilms. Anderzijds kun je je ook helemaal afzonderen met nieuwe oortjes of een laptop.

Dikke korting bij MediaMarkt Mega Deals

De ene deal is de andere niet en we geven je geen ongelijk als je niet alle deals helemaal wil doorspitten. Daarom hebben we er al vast een paar op een rij gezet.
Uiteraard zijn er nog meer deals die je eventueel mee kan pakken. Mocht het bovenstaande je niet overtuigen, dan kun je altijd nog de rest van de Mega Deals bekijken.
MediaMarkt is overigens niet de enige met mooie deals. In de PlayStation Store kun je bijvoorbeeld ook aardig besparen. Daar is momenteel de Spring Sale aan de gang, waarmee flink wat toppers zijn afgeprijsd.