MediaMarkt geeft korting op veel Samsung-producten

News
maandag, 18 september 2023 om 14:30
Veel elektronicamerken leveren doorgaans degelijk werk. Zo kun je je meestal geen enorme buil vallen aan Samsung. MediaMarkt zet het merkt deze week flink in het zonnetje met korting.
Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een nieuw smartphone of tv, dan heeft MediaMarkt mogelijk een mooie deal voor je. Helemaal als je voorkeur uitgaat naar Samsung, of als je het merk in ieder geval overweegt, zijn er mogelijk interessante deals. Het zijn namelijk 7 Dagen Samsung bij MediaMarkt

Hoge korting op Samsung-apparaten

Samsung is vaak bekend als de grote rivaal van Apple, maar je hoeft niet te denken dat je alleen smartphones met korting kan scoren. Ook tv's, tablets en zelfs huishoudelijke apparaten zijn in de aanbieding. We zetten het één en ander voor je op een rij.
Er is nog veel meer dan dit in de aanbieding. Neem dus vooral een kijkje bij MediaMarkt zelf als dit het net niet voor je is.
Overigens zijn er ook deals in de wereld die niet met Samsung te maken hebben. Bol.com heeft bijvoorbeeld een actie die veel Sony-liefhebbers goed zal doen. Bij aankoop van bepaalde tv’s krijg je nu een PS5 gratis (of cashback-korting).