Krijg nu een gratis PS5 bij een Sony 4K OLED TV

News
vrijdag, 22 september 2023 om 15:00
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Ben je nog op zoek naar een nieuwe 4K OLED TV en heb je nog geen PS5? Dan kan je nu bij bol.com profiteren van een gratis next-gen console bij een TV van Sony.
Games worden elk jaar steeds mooier en indrukwekkender. Zo kan je de emoties van het gezicht van Kratos aflezen in God of War Ragnarok en in Ratchet & Clank: Rift Apart kan je in een flits wisselen tussen twee dimensies. Er komen geen laadtijden meer aan te pas. Dat komt allemaal dankzij de kracht van de next-gen consoles en het gebruik van custom SSD’s.
Natuurlijk komen die prachtige graphics en technische trucjes nog beter tot hun recht op een grote 4K TV. Als je nog op zoek bent naar een nieuwe televisie, dan kan je nu een Sony Bravia XR-55A80L of een Sony Bravia XR-77A80L scoren met een gratis PlayStation 5 erbij! Heb je de next-gen console al in huis staan, dan kan je in plaats daarvan profiteren van 300 euro cashback.

Nieuwe PS5 kleuren aangekondigd

Ben je geen fan van de standaard witte look van de PlayStation 5? Of passen de kleuren simpelweg niet goed bij de setup die je thuis hebt staan? Dan kan je ook alles aanpassen met andere kleuren.
Sony heeft namelijk verschillende kleuren beschikbaar voor controllers en je kan de PS5 zelf ook aanpassen met console covers. Van beide accessoires zijn ook nieuwe kleuren aangekondigd. Tijdens de State of Play heeft Sony de Deep Earth Collection aangekondigd, bestaande uit Volcanic Red, Cobalt Blue en Sterling Silver.