MediaMarkt begint met mooie OLED TV sale voor EK 2021

  Morgen gaat eindelijk het EK voetbal van start, na een jaar wachten door het coronavirus. MediaMarkt is nu begonnen met een mooie OLED TV sale om het EK 2021 optimaal te beleven!

  LG

  Vlak voor elk WK en EK stijgt het aantal verkopen van televisies en zo gek is dat ook niet. Je wil het voetbaltoernooi natuurlijk niet bekijken op een klein scherm waar het zoeken is naar de bal. En voor een optimale beleving wil je natuurlijk een OLED 4K TV in huis halen, waarbij de Oranje shirtjes van het Nederlands elftal werkelijk zo fel zijn als in de Lidl-reclame.

  Een OLED TV is natuurlijk niet goedkoop, maar MediaMarkt heeft daar gelukkig de ideale oplossing voor. De webshop biedt namelijk al mooie kortingen aan in haar outlet store, waar producten worden verkocht waar de doos een beetje van is beschadigd of een krasje hebben op het scherm. Nu is er ook nog eens een sale begonnen in de MediaMarkt outlet store op TV’s, speciaal voor het EK 2021!

  Mis niks van Oranje tijdens het EK 2021

  Het EK van 2021 gaat op vrijdag van start, maar dan zal Nederland nog niet in actie komen. Voor de groepsfase staan de wedstrijden van Oranje gepland op 13, 17 en 21 juni. Wil je ervoor zorgen dat je geen enkele wedstrijd van het Nederlands elftal mist, dan kan je ook de KNVB Oranje app installeren. In de app blijf je op de hoogte van al het nieuws omtrent het EK, maar je kan ook een poule aanmaken om te achterhalen wie de beste voetbalkenner is onder je familie of vrienden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.