Media Markt pakt ook uit met Singles Day sale

News
woensdag, 11 november 2020 om 14:00
pexels negative space 34577f1605094151
De elfde van de elfde. Een dag die voor veel Nederlanders voornamelijk bekend staat als Sint Maarten, maar sinds een paar jaar is het ook de dag waarop we Singles Day vieren. Media Markt heeft de gelegenheid genomen om een uitgebreide sale te organiseren.
Elk jaar op 11 november vindt Singles Day plaats. Op deze dag vieren vrijgezellen hun onafhankelijkheid en kunnen we bovendien profiteren van een aantal mooie sales. Meerdere webshops organiseren op deze dag namelijk een uitverkoop, waaronder Game Mania, bol.com en nu ook Media Markt.
11 november is gekozen vanwege de grote hoeveelheid ‘1’ in de datum, wat in de Chinese cultuur ook symbool staat voor een vrijgezel. Het cijfer symboliseert namelijk een kale tak, zonder aftakkingen naar familie of gezinsleden. Media Markt heeft ook gebruikgemaakt van de datum, want veel producten in de sale zijn namelijk afgeprijsd met 11 procent korting. Toch zijn er ook deals te vinden met meer korting. Wij hebben de mooiste aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Media Markt Singles Day deals

Naast bovenstaande aanbiedingen heeft Media Markt nog veel meer deals momenteel in de Singles Day sale. Check hier het complete overzicht aan aanbiedingen. Wees er alleen wel snel bij, want na vandaag komt de sale alweer ten einde!

Populair Nieuws

Laatste Reacties