Max Verstappen woest op misdragende F1 fans in Oostenrijk

News
dinsdag, 12 juli 2022 om 12:00
f1 max verstappen cockpitf1650619004
Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk hebben meerdere fans zich flink misdragen, onder andere Nederlandse fans volgens ooggetuigen. Max Verstappen is woest op de fans die zich zo misdragen.
De Formule 1 is de laatste jaren enorm populair geworden en met name onder het Nederlandse publiek is er een flinke opmars te zien. Dat is altijd wel duidelijk wanneer het tijd is voor een race op de Red Bull Ring, Spa-Francorchamps en natuurlijk Zandvoort. Op de tribunes zitten zeeën aan Oranje fans, die er een flink feestje van maken.
Nu blijkt alleen dat sommige fans alleen ook behoorlijk over de schreef zijn gegaan. Zo zouden er petten van Lewis Hamilton-fans zijn verbrand en is de jurk van een vrouwelijke fan omhoog getrokken, omdat ze 'geen respect zou verdienen als fan van Hamilton'. Max Verstappen de acties van de daders streng veroordeeld, zo meldt onder andere De Telegraaf.

Wat voor maatregelen worden er genomen tegen de fans?

Om de orde te houden in zo'n zee van fans is niet eenvoudig, maar volgens Verstappen moet er wel iets veranderen, om ervoor te zorgen dat zoiets niet nog een keer gebeurd. Zo stelt de Nederlander dat er meer beveiliging moet zijn en roept tegelijkertijd fans op om minder alcohol te drinken bij een Grand Prix. "Dan kan je stomme dingen doen. Soms is het ook tijd om naar bed te gaan."

Populair Nieuws