Cyberpunk 2077 voor bodemprijs te koop op Prime Day

News
dinsdag, 12 juli 2022 om 11:30
cyberpunk 2077f1665048605
Amazon Prime Day 2022 is begonnen en dat brengt veel mooie deals met zich mee. Neem bijvoorbeeld Cyberpunk 2077. Deze game is nu voor de laagste prijs tot nu toe te scoren, mits je Amazon Prime-abonnee bent.
De staat waarin Cyberpunk 2077 lanceerde was niet best, maar mede dankzij de upgrade voor PS5 en Xbox Series X is het nu een titel waar je prima je tijd aan kunt besteden. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, dan is dit een goed moment om te beginnen. De game is namelijk flink in de aanbieding bij Amazon.
Let wel op: het gaat hier om een deal voor Amazon Prime Day. Dat betekent dat je Amazon Prime moet hebben om de game voor de bovenstaande prijs te kunnen kopen. De 22,88 euro zonder Prime is nog steeds niet al te duur, maar 17,99 is de laagste prijs waarvoor je Cyberpunk ooit hebt kunnen kopen.

Ook gratis games met Amazon Prime

Mocht Cyberpunk 2077 toch je ding niet zijn, dan kun je nog steeds flink losgaan als gamer tijdens Prime Day. Amazon geeft namelijk maar liefst dertig games helemaal gratis weg en heeft nog veel meer deals op andere games. Ook hier geldt dat je wel Prime-abonnee moet zijn.
Overigens zijn er nog veel meer kortingen te vinden tijdens Prime Day. Dat is op games, maar ook op tech en heel andere dingen. Het kan dus zeker de moeite lonen om wat deals te bekijken.

Populair Nieuws