Max Verstappen prijkt alleen op de cover van F1 23

News
maandag, 01 mei 2023 om 17:30
max verstappen 2023 fotoshootf1676976528
Met twee titels op zijn naam is Max Verstappen nu volgens velen de beste Formule 1-coureur van het moment. De Nederlander staat daarom nu alleen op de cover van F1 23 Champions Edition.
Het nieuwe Formule 1-seizoen is nu vier races oud en dat betekent ook dat het weer tijd wordt voor een nieuwe game. Veel details zijn er nog niet bekend, maar Codemasters en EA hebben nu wel de nieuwe cover voor F1 23 onthuld. En op de Champions Edition prijkt Max Verstappen alleen op de cover, ondanks dat Lewis Hamilton en Fernando Alonso ook nog actief zijn in de sport.
Op de cover van de Standard Edition zijn drie andere F1-coureurs te vinden, namelijk Charles Leclerc, Lando Norris en Lewis Hamilton. Vorig jaar stonden Leclerc en Norris ook op de cover, maar werd de plek van Hamilton ingenomen door teamgenoot George Russell. De jonge ster van Mercedes schittert opvallend genoeg door afwezigheid.

Wat is er bekend over F1 23?

Hoewel Codemasters en EA nu de covers van F1 23 hebben onthuld, moet de game opvallend genoeg nog officieel worden onthuld door de uitgever en ontwikkelaar. Wel moet er deze week nog meer informatie bekend worden gemaakt over F1 23, met waarschijnlijk de features en natuurlijk de releasedatum.
Wel weten we nu al dat de verhaalmodus mogelijk weer terugkeert. Eind vorige week is namelijk een teaser uitgebracht met de aankondiging van het fictieve Konnersport Racing Butler Global, met Devon Butler als één van de coureurs. Butler was de antagonist in F1 2021 in de Braking Point modus. F1 22 had geen verhaalmodus, omdat het volgens Codemasters te intensief is om jaarlijks zo’n modus te maken.