Geliefde adventure game nu tijdelijk gratis te claimen

News
donderdag, 22 december 2022 om 10:30
gog logof1655738706
De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor gezelligheid en veel vrijgevigheid. Zo ook bij de GOG Store. Via GOG.com kun je namelijk een geliefde game uit 2008 gratis en voor niets aan je account toevoegen. Het betreft Broken Sword: Director's Cut.
Broken Sword: Director's Cut is een point & click adventure game uit 2008 waarin je de geheime identiteit van een sluipmoordenaar moet zien te ontrafelen. Het verhaal van de klassieker is al tientallen jaren geroemd en wie de game nooit een kans heeft gegeven, kan daar nu gratis verandering in brengen.
Wat de Director's Cut zo speciaal maakt is dat er een extra hoofdstuk aan het verhaal is toegevoegd. Daarbij is de game opgeschaald naar HD en zijn nieuw geanimeerde cutscenes toegevoegd. Oorspronkelijk komt de game namelijk uit 1996. Ook toen werd de game ontwikkeld door Revolution Software.

Geliefde adventure game niet het enige cadeau

Wanneer je de game via GOG.com gratis claimt, krijg je naast de game nog een aantal andere dingen gratis. Zo krijg je een HD-wallpaper, een stripboek van de game en nog een aantal avatars.