Max Verstappen schittert in nieuwe Drive to Survive trailer

News
donderdag, 16 februari 2023 om 17:30
max verstappen kelly piquetf1663859998
Drive to Survive seizoen 5 verschijnt volgende week. In de trailer staat wereldkampioen Max Verstappen centraal. De Red Bull-coureur is terug in de interviewstoel na een tijdje afwezigheid en neemt geen blad voor de mond.
Netflix heeft een nieuwe trailer van het vijfde seizoen van Drive to Survive uitgebracht waarin Max Verstappen de hoofdrol speelt. Het 2022-seizoen was het jaar waarin de Nederlander domineerde en dus zal de Red Bull-coureur een grote rol spelen in het seizoen. Dat de streamingdienst de 25-jarige coureur terug heeft kunnen krijgen voor de interviews zal dan ook enorm schelen.
De coureur is dan ook veelvuldig te zien in de trailer, al komt ook Lewis Hamilton flink aan bod. De Britse wereldkampioen wilde wraak nemen in 2022, maar dat mislukte enorm dankzij een slechte wagen van Mercedes. Bekijk de trailer van pakweg twee minuten hieronder zelf.

Drive to Survive trailer zet crashes en Verstappen op centraal

Waar Max Verstappen goed kan lachen in de nieuwe Drive to Survive seizoen 5 trailer, geldt datzelfde niet voor Carlos Sainz en Charles Leclerc. Het tweetal laat in de trailer doorschijnen dat ze met Ferrari dit jaar kansmaken op de titel. Vervolgens komen alleen ook beelden voorbij van de vele blunders die het Italiaanse team had gedurende het 2022-seizoen.
Ook is er plek voor de enorme crash van Zhou Guanyu. De Alfa Romeo-coureur maakte een enorme klapper tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië, maar kwam gelukkig zonder al te veel kleerscheuren uit de horrorcrash. Het vijfde seizoen van de Netflix-serie verschijnt op 24 februari. Het nieuwe Formule 1-seizoen begint een week later.