Max Verstappen en Lando Norris hebben het gehad met F1 2019

  Doordat de Formule 1 niet kan rijden door het coronavirus, heeft de organisatie besloten om een vriendschappelijke virtuele F1 competitie in het leven te roepen. Max Verstappen had al aangegeven niet mee te doen en ook Lando Norris is er helemaal klaar mee.

  Vladimir Rys/Netflix

  Afgelopen weekend werd de tweede virtuele Grand Prix georganiseerd door de Formule 1, in de gelicenseerde F1 2019 game. Lando Norris stond klaar voor de start, maar de jonge coureur van McLaren werd meteen uit de game gegooid. Precies hetzelfde gebeuren twee weken eerder bij de virtuele Grand Prix van Bahrein.

  Norris deed dan ook hetzelfde als hij de eerste keer deed: zijn goede vriend Max Verstappen bellen, om zijn frustraties te delen. De Nederlander heeft al aangegeven niet mee te doen aan de competitie, omdat hij niet wil wisselen tussen F1 2019 en simulatie-programma iRacing. Ontwikkelaar Codemasters hoopte dat Verstappen nog van mening zou veranderen, maar met de vele technische problemen is die wens helemaal vervlogen, zo liet Verstappen weten in gesprek met Norris.

  “Veel plezier met kijken naar de wedstrijd. Aan die competitie ga ik dus nooit meedoen.”

  Max Verstappen

  Geen F1 2019 meer voor Norris

  De Nederlander adviseerde Norris vervolgens om F1 2019 maar gewoon van zijn PC af te gooien, om nog meer problemen en teleurstellingen te voorkomen. De jonge Brit heeft dat advies meteen opgevolgd en de game verwijderd van zijn harde schijf. Het lijkt er dus niet op dat we Lando Norris kunnen verwachten bij de volgende virtuele F1 Grand Prix.

  F1 2019

  Verkijgbaar vanaf 28 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.