Call of Duty Seizoen 3 van start met flinke patch en cinematic

  Seizoen 3 in Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone is nu live en komt met de nieuwste patch-update voor de game op PlayStation 4, Xbox One en pc.

  Seizoen 3 brengt een gloednieuwe Battle Pass met Alex Operator, nieuwe MP-kaarten, nieuwe wapens, voertuigskins en meer. De volledige roadmap voor het nieuwe seizoen voor Modern Warfare en Warzone is hier beschikbaar.

  De nieuwe content van seizoen 3 die deze week beschikbaar is, omvat naast nieuwe content, ook verbeteringen van bugs of kleine details die beter uitgewerkt mochten worden.

  Verbeteringen

  Sommige animaties werden onderbrokenof er kwam geen rook uit een rookbom. Dit soort kleine dingen zijn inmiddels bijgewerkt. Verdere bugs die zijn opgelost zijn bijvoorbeeld de bug waarin clan-tags twee keer werden weergegeven, of wanneer spelers een grafisch probleem tegenkwamen, waarin vervolgens het scherm zwart werd. Tot slot is de bug opgelost waarin spelers niet met elkaar konden praten in een aangepaste wedstrijd als zij van team wisselden, nadat de wedstrijd was begonnen.

  Wat is er nieuw?

  De update lost bugs op, maar voegt ook veel nieuwe content toe. Naast de nieuwe Operator + Battle Pass, met Alex zijn er ook meer multiplayer opties en nieuwe wapens bijgekomen. Wij hebben voor jou de verdere nieuwe content van Call of Duty op een rijtje gezet.

  Op de nieuwe multiplayer-kaarten kun je gewoon zes tegen zes spelen. De nieuwe kaarten die erbij zijn gekomen zijn Talsik Backlot die midden in de Urzikstan-woestijn zit, Hovec-zagerij en Aniyah Incursion.

  De nieuwe wapens zijn SK5 en Renetti, tot slot zit er ook een nieuw voertuigskin in. Ook is er een optie toegevoegd waarin je kan laten weten wanneer jouw voertuig stuk is.

  Call of Duty Warzone

  Nu kun je ook zien hoe ver weg jij bent van jouw teamgenoten tijdens een wedstrijd, ook kun je nu in teams van vier tegen vier spelen in de vorm van Quads. Ook zijn hier verschillende bus opgelost, waarin spelers gedood konden worden door voertuigen zonder in de buurt te zijn van het voertuig.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.