Max Verstappen en Kelly Piquet plaatsen emotioneel bericht na haatcampagne

News
woensdag, 12 juni 2024 om 13:00
kelly piquet max verstappenf1697012194
Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zijn al jarenlang doelwit van een felle haatcampagne. De twee hebben daarom nu een emotioneel bericht online gezet.
Sinds januari 2021 heeft Max Verstappen een relatie met Kelly Piquet. Het tweetal kwam meteen onder de spotlight te staan, omdat Piquet eerst een relatie had met Daniil Kvyat - de coureur die zijn stoeltje verloor bij Red Bull Racing aan Verstappen. Piquet is daarnaast negen jaar ouder dan Verstappen.
Aan het begin van de relatie kreeg het tweetal dan ook meteen veel kritiek over zich heen. Zo zou Verstappen ook de vriendin van Kvyat hebben afgepakt en stelden ‘fans’ dat Piquet zich schuldig zou hebben gemaakt aan grooming.

Oproep tegen haatcampagne

In de 3,5 jaar dat de twee een relatie hebben is de haat niet afgenomen. Sterker nog, het is alleen maar toegenomen, met nog veel wildere geruchten die de wereld in zijn geslingerd. Piquet heeft daarom nu een emotioneel bericht geplaatst op Instagram.

“Al drie jaar lang navigeer ik mij een weg door erg rare en vervelende golven aan beschuldigingen, geruchten, gefabriceerde situaties, nepgetuigenissen en gefotoshopte screenshots, noem het allemaal maar op. Al die tijd ben ik stil gebleven om niet in te gaan op deze belachelijke claims. In de afgelopen tijd hebben de beschuldigingen echter een nieuw niveau bereikt van laster. 
Als mens hebben de reacties en haat mij en de mensen om mij heen enorm geraakt. Ik hoop dat dit als een herinnering kan dienen voor mensen om online content te controleren voor je bedreigingen doet. Ik hoop dat iedereen die hier aan heeft bijgedragen, een moment neemt om te beseffen wat voor effect dit heeft op de echte wereld als je leugens en haat verspreidt.”

- Kelly Piquet

Verstappen heeft op het bericht gereageerd en zich achter de oproep gezet. De wereldkampioen vindt dat de online haat ‘moet stoppen’. “Deze valse beschuldigingen door sommige individuen op Instagram en TikTok zijn krankzinnig en belachelijk op hetzelfde moment. Er is geen plek voor haat in deze wereld. Wij weten binnen onze familie wat waar is en zijn erg gelukkig samen.”

Populair Nieuws

Laatste Reacties