Dit is waar je Deadpool & Wolverine als allereerste kunt zien

News
woensdag, 12 juni 2024 om 14:00
deadpool and wolverine
Fans wachten erop: dé film waarin Deadpool en Wolverine samen schitteren, oftewel Ryan Reynolds en Hugh Jackman samen op het doek te zien zijn. Dit is waar je Deadpool & Wolverine als allereerste kunt zien in Nederland.
Op 24 juli bundelen Disney en Pathé Spuimarkt de krachten. In Den Haag gaat de magie gebeuren. Vanaf 9 uur ’s ochends wordt daar namelijk Deadpool & Wolverine voor het eerst in de bioscoop uitgezonden. De film wordt bovendien niet in één zaal gedraaid, maar alle zalen gaan massaal meedoen.
Dat gebeurt als één van de eerste plekken in de wereld. Dus wil je de film als eerste zien, dan weet je waar je naartoe moet.

'Unieke beleving'

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé is erg blij met de samenwerking: "We zijn trots dat we samen met Disney deze bijzondere dag mogen creëren. Zo geven we Marvel fans de kans om als een van de eersten ter wereld de film te zien – een onvergetelijk en bijzonder moment. Het is fantastisch om hiermee opnieuw een unieke beleving te bieden waar filmliefhebbers naar uit kunnen kijken."
Tickets voor de premire kosten 16 euro per stuk en kunnen vanaf aankomende vrijdag om 12 uur ’s middags gekocht worden. Bij het bedrag zit ook een drankje en popcorn inbegrepen.
De rest van de mensen kunnen de film vanaf 24 juli bekijken, later op de dag. 24 juli is op een woensdag, maar de zomervakantie is dan voor veel mensen begonnen. Dat betekent dat jongeren dus een keer niet hoeven uit te slapen maar naar de film kunnen.

Synopsis

Marvel Studios presenteert Deadpool & Wolverine. Een energieloze Wade Wilson (Ryan Reynolds) leeft een saai burgerleven. Zijn dagen als Deadpool, de huurmoordenaar met een flexibel moreel kompas, liggen achter hem. Maar wanneer zijn wereld bedreigd wordt, moet Wade met tegenzin opnieuw zijn pak aantrekken.
De reguliere kaartverkoop begint overigens 26 juni om tien uur ’s ochtends.
Ga jij als eerste in Nederland Deadpool & Wolverine kijken?