Far Cry 6 nu te koop voor een lage prijs

News
maandag, 22 november 2021 om 16:00
20021 06 21 far cry 6f1623527365
Far Cry 6 is nu met flinke korting verkrijgbaar. Op de site AllYourGames is Far Cry 6 momenteel bijvoorbeeld verkrijgbaar voor 41,95 euro. Dit is een goede prijs voor een game die onlangs pas is uitgebracht. De deal vind je hier.
Spelers kunnen de nieuwe Far Cry 6 game aanschaffen voor de Xbox One, Series X, PlayStation 4 of PlayStation 5 voor maar 41,95 euro. Dat is een goede prijs voor een game die pas net uit is gekomen. De korting is onderdeel van de Black Friday deals van de site.

Waar gaat Far Cry 6 over?

In het zesde deel van de Far Cry reeks neem je het op tegen de dictator Anton Castillo. Hij is de dictator van het fictieve Yara, een tropisch eiland. Als speler speel je als Dani Rojas, die eigenlijk het land uit wil vluchten, maar er toch voor kiest om een guerrillastrijder te worden. Dat is tenminste als je hier als speler voor kiest.
Mocht je de game via AllYourGames aanschaffen, dan zijn de verzendkosten gratis en als je de game voor 18:00 aanschaft, dan ontvang je de game de volgende dag al in huis.
Naast AllYourGames zijn er ook andere internetwinkels via waar je Far Cry 6 met korting aan kan schaffen. Mocht de game bijvoorbeeld uitverkocht zijn op de site, is de game nog steeds voor goede deals ergens anders te krijgen.

Populair Nieuws