‘Marvel’s Spider-Man 2 trailer staat voor de deur’

News
maandag, 28 november 2022 om 14:00
marvels spider man 2f1649944285
Alweer vier jaar geleden verscheen Marvel’s Spider-Man voor PlayStation 4. De game werd snel een favoriet onder Spider-Man liefhebbers en er wordt dan ook gewerkt aan een vervolg. Het is de laatste tijd wat stil rondom die game, maar fans vermoeden dat er heel snel een nieuwe trailer komt.
Het is alweer ruim een jaar geleden dat Sony het vervolg op Marvel’s Spider-Man en Marvel’s Spider-Man Miles Morales onthulde. Sinds die onthulling hebben we eigenlijk nooit meer wat van de game gehoord. Maar door een tweet van een acteur uit de game zijn er vermoedens dat dat niet lang meer zo blijft.
Tony Todd, die Venom speelt in de game, laat via Twitter weten dat er morgen “groot creatief nieuws” komt. Dat wijst op zichzelf niet echt naar Spider-Man, aangezien Todd genoeg andere rollen speelt. Maar verschillende antwoorden op deze tweet die verwijzen naar Spider-Man krijgen likes en retweets van Todd.
Vandaar dat veel mensen vermoeden dat het grote nieuws dat morgen komt te maken heeft met Spider-Man. Een trailer zou niet onredelijk zijn, al zijn er ook andere mogelijkheden. We zullen in ieder geval snel genoeg weten waar Toddy precies op doelt met zijn Tweet.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

Op het moment is helaas nog niet bekend wanneer Marvel’s Spider-Man 2 in de winkel ligt. Het is de bedoeling dat de game volgend jaar verschijnt en volgens ontwikkelaar Insomniac ligt de game wat dat betreft op schema. De vraag is alleen wanneer in 2023 de game verschijnt.